Oamenii sunt diferiți, din fericire. Altfel ne-am cam plictisi unii de alții dacă am avea aceeași personalitate. Unii oameni preferă vacanțe în locuri cât mai aglomerate de oameni, mașini, mirosuri, lumini și sunete, ei simțindu-se că se trezesc la viață acolo.

Alții preferă să se retragă undeva în inima naturii, unde singurele zgomote sunt ale aerului ce trece blând printre frunze și cântecul magic al diferitelor păsări ce creează simfonii unice. Sau pe o plajă rătăcită, unde valurile care se sparg de mal îi hipnotizează și simt că nimic nu le mai lipsește în acel moment.

Revenind cu gândurile la viața cotidiană, același principiu rămâne valabil. Unii prefera să facă shopping în mall-uri, alții online. Unii merg la saloane de înfrumusețare unde zumzăie într-una uscătoarele, vocile clienților acaparează orice muzică, iar stiliștii parcă au o coregrafie pregătită la cum se mișcă printre scaune, având grija să nu îi încurce pe alții. Alții preferă saloanele unde să se simtă mai relaxați, mai zen, unde nu le este stârnită anxietatea socială. Da, suntem diferiți, dar diferențele ne fac unici și în viață este important să faci ce îți place și să mergi unde te simți tu mai bine, unde te conduce sufletul. De aceea, Stailer te va ajuta să găsești mereu salonul unde tu să te simți în largul tău, de fiecare dată.

Mai zen sau mai wild?

Dacă ești genul care preferă un ambient mai retras, însă toate saloanele pe care le știi tu prin oraș nu au vibe-ul asta deloc, cu siguranță când ieși de acolo îți simți bateriile sociale epuizate. Pe Stailer oricum fiecare va găsi un salon care să-i fie pe plac. Decât să te complici să cauți pagini peste pagini pe Google, să suni la fiecare în parte, mai bine intri pe stailer.ro. Fiind un motor de căutare al saloanelor disponibile, în funcție de timpul tău, acesta îți va arăta doar ceea ce te interesează.

Selectezi câteva filtre de rigoare, orașul tău, genul feminin/masculin, serviciul de hair & beauty și data și ora la care ești disponibil/ă. Utilizarea platformei este complet gratuită, de fiecare dată și fără cont și dacă-ți creezi unul. Acum nu vei mai depinde de agenda saloanelor pe care le cunoști, ci mergi la cele care sunt pe placul tău, când vrei tu. Poți avea parte de un machiaj reusit la Naty Beauty Salon din București dacă ești de aici sau mai găsești saloane înscrise din orașele Iași, Timișoara, Oradea și Cluj Napoca. La Naty atmosfera este una cozy, relaxantă, un spațiu în care tu te vei simți răsfățată pe deplin, fără prea mult tam-tam în jur.

După prima programare îți vei dori și un cont

Fiindcă, de ce nu? Este gratuit, nu durează mult să îl creezi și ai anumite avantaje cu acesta. Vei avea parte de propriul tău calendar virtual, unde tu poți gestiona când vrei programările făcute. Acest lucru este extrem de util în special dacă ești o persoană organizată. De ce să îți încurci agenda telefonului în care ai deja altele planificate, când poți să ai un calendar separat pentru programări? Tot de aici poți seta remindere și chiar poți anula, fără a suna stilistul să-ți ceri scuze sau să plătești vreo taxă.

În special dacă detești conversațiile telefonice, e cu atât mai utilă platforma pentru tine, fiindcă nu vei mai suna niciodată la salon, rezolvi totul online în câțiva pași simpli. Vezi si acest articol pentru alte detalii.

Ce mai aștepți? Testează și tu platforma, fă-ți o programare rapidă și cu siguranță vei dori și un cont pe Stailer. Pentru alte informații poți scrie la adresa de email support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *