Pe cand unele bloguri se adreseaza numai unei categorii de varsta, in vreme ce unele siteuri sunt strict axate pe stiri obositoare http://www.clujeanul.eu vine cu o alternativa; asta pentru ca prezinta realitatea intr-o alta maniera, mult mai captivanta, asta pentru ca vine cu teme diverse si pentru toata lumea.

Parte din popularitatea sa se refera clar la faptul ca fiecare articol este o noua poveste spusa cu har si stil. Insa mai mult decat atat este o combinatie putin surprinzatoare dintre categoria de stiri si selectia acestora in a fi cele de natura sa informeze despre nou si cum actioneaza altii, despre bune intentii si lucruri demne de admirat. Nu se rezuma la cele locale ci vine cu o extensie in acest sens, cu largirea orizontului de cunoastere. Intr-un mod concret descoperi cum o initiativa umanitara ajuta in adevaratul sens al cuvantului, cum mobilizarea oamenilor si simtul civic ajuta. sau cum economia va cunoaste reale schimbari o data cu nasterea micului mostenitor, primul copil al lui William si Kate.

De la sanatate si lucruri pe care poate le vei considera generale insa vin cu un plus fata de ceea ce stiai poate pana acum si  pana la partea de constructii, de record pe care China il detine varietatea de subiecte nu se opreste aici. In planul psihologic, in ceea ce priveste viata si diferite aspecte ale acesteia curiozitatea te va duce pana la urma la drumul interesului de a descoperi modalitati care sa iti faca viata mai frumoasa.

Lucruri mici, detalii poate insa acel ceva care la un moment dat te va ajuta in momente cheie. Niciodata nu este suficienta informatie si bazandu-te pe vorba populara „omul cat traieste invata” aici descoperi ceea ce nu stiai pana acum cu scopul clar de a fi al curent cu noutatile.

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *