Un concept libertin, un concept al senzualitatii

In ultima vreme asistam la ceea ce modernul ne aduce, o societate parca redefinita. Nu mai mergem pe stilul clasic caci preferam sa ne lasam dusi de val. Din aceeasi serie se numara si erotic massage, un concept care schimba perceptia despre ce inseamna sa ai parte de un masaj. 

Orecum pornind de la conceptul de masaj clasic in cazul modern sa-i spunem se pune accent pe ideea senzualului care imbunatateste intreaga experienta. Ce inseamna asta? O delectare fara margini caci cei care au incercat asta au doar cuvinte de lauda despre sesiunea de masaj.

Se spune despre barbati, ca un mit, ca au un instinct de vanator si ca preferintele sexuale nu sunt ceea ce si-ar dori sa le ascunda. Ori la fiecare minut orice persoana de fapt face o corelatie din ceea ce este in jurul sau cu lumea placerilor intime. Este absolut  normal sa iti doresti sa imbunatatesti totul, sa iti doresti o evadare din lumea banala si clasica. Este absolut de inteles ca la un moment dat din dorinta de a evita rutina sa iti doresti sa iesi din conul de umbra.

Implinirea, asa cum o numesc unii, vine din finalul cu happy end. Ca intr-o poveste ce se transpune insa in lumea reala vine si acel final fericit ce orice barbat intelege cum se consuma. O explozie care elibereaza si stresul, o demonstratie a faptului ca un masaj erotic nu are egal si ca modernul exploreaza si mai mult partea intima. Pana la urma de ce nu?

Fara sa isi refuze cel putin o experienta care sa schimbe cursul clasic, o poveste care sa ridice standardele in ceea ce priveste modul in care se consuma intimul barbatii sunt printre primii clienti ai unui masaj erotic sau in stil modern spus erotic massage. Sunt mult mai familiarizati cu un astfel de mediu insa marea surpriza vine din faptul ca totul se poate transforma intr-o forma de terapie pentru cuplu, non-conventionala ce-i drept. Pentru ca a cunoaste preferintele partenerului ofera sansa la o relatie in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca ceea ce ar putea sa iti placa poate nu este inca cunoscut si motorul intregii relatii sta in intimul, menit sa aduca placere si o armonie greu de descris.

Impresionand in numeroasele fantezii ce se pot consuma la un salon de masaj erotic, de ce nu chiar si la hotel, acest concept de relaxare deschide ochii catre alte taramuri. Poate ca toti tanjeau dupa un astfel de moment insa pana acum prea putini recunosteau asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *