In momentul in care trimiti un email gresit toata munca iti este data peste cap. In plan personal tine poate de o maniera mai putin stresanta insa cand vine vorba de serviciu un lucru este clar: poti sa ajungi sa iti afectezi imaginea in firma caci fara sa iti doresti asta ajungi sa transmiti informatii confidentiale.

Un caz aparte s-a intamplat si la o banca din New York. Un angajat a gresit destinatarul si a trimis un email unei persoane aparte de mediul sau de munca. Era clar ca o informatie ajungea sa fie compromisa. Ceea ce clar a impus masuri de siguranta. Banca a trimis cereri catre Google si a depus si o cerere catre tribunal pentru a se remedia situatia. Asa se face ca in cele din urma Google a intervenit, blocand mesajul, insa si norocul a fost de partea lor intrucat destinatarul nu apucase sa citeasca mesajul.

Una peste alta astfel de situatii se pare ca sunt oarecum comune. Apelam la varianta in care a cauta un contact in agenda ne face usor distrasi in a selecta din greseala o alta adresa. Si asa ajungi sa trimit un email unei persoane care nu are a face cu munca ta ba mai mult ajungi sa divulgi informatii ce in mod normal nu trebuie sa se afle.

Din fericire reactia de moment te poate ajuta. De vreme ce ai ajuns sa trimit un email unei persoane gresite ai o sansa de a repara ceea ce ai facut. In pasi simpli asta tine de o setare. Cauta partea de setting si mergi la casuta labs. De indata ce ti se deschide in partea de jos vei gasi varianta de undo send ce trebuie sa fie pe functia enable. Din acest moment ai cateva secunde sa refaci ceea ce ai gresit.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *