Un job temporar si beneficiile din asta

Desi ne dorim stabilitate si cautam mereu sa avem o linie de plutire asa cum ar spune romanul un job temporar este si el o sansa. Fie ca este vorba de partea financiara, fie ca este vorba de dorinta de a intra pe piata muncii un job temporar nu este de neglijat. Beneficiile vin si ele si daca ti s-a propus asta nu ar trebui sa excluzi anumite aspecte:

  • Acumulezi experienta. In conditiile in care mai toti angajatorii cer asta iti capeti cel putin o parte din experienta care va face diferenta ulterior. Si in plus chiar daca nu te vei axa pe acelasi domeniu cel putin inveti ceva nou din alt domeniu. Si la asta se adauga de multe ori accesul la training.
  • Un venit suplimentar. In unele cazuri chiar si cu un job permanent cand se iveste o alta ocazie nu se exclude ideea de a face un ban in plus. De obicei sunt acele joburi sezoniere si mai ales pe timp de vara. Ziua mai lunga si in alt spor de a munci mai mult.
  • Flexibilitate. Program lejer care sa permita fie sa combini si alte activitati, fie sa urmezi cursurile scolii, facultatii, fie pentru bunul tau plac, in primii pasi de a intra in campul muncii.
  • Libertate. Chiar si din punct de vedere psihologic exista acea idee de ingradire. Unii nu sunt obisnuiti, altii sunt artisti si fiecare in parte are modul sau de a gandi astfel ca un job temporar aduce cu sine si ideea ca nu trebuie sa isi ia angajament pe termen lung.

Desi intr-o comparatie a unui job temporar cu unul pe termen nelimitat balanta va inclina pentru a doua categorie sa nu uitam totusi ca orice situatie are beneficiile ei. Atat timp cat reprezinta un interes chiar si pentru o perioada scurta nu este de exclus un astfel de job.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *