Presa mondena vuieste zilele acestea cu vestea inchegarii unui nou cuplu monden. Sa fie oare adevarat? Iulia Vantur, caci despre ea este vorba, a fost si este destul de discreta din punctul acesta de vedere. La un eveniment monden, surpriza, s-a pozat la bratul lui Virgil Iantu.  Sa fie oare ceea ce presa speculeaza sau doar ceea ce vr sa se auda caci dupa Marius Moga nimic oficial nu s-a mai auzit.

O declaratie oficiala tot a aparut insa cu privire la faptul ca scopul comun era sa inmaneze un premiu. Ce-i drept dau bine impreuna si iata un motiv sa faci o prezentare buna. Dar cum nu iese fum fara foc poate ca este un inceput bine conturat de ziaristi. Daca este sa despicam firul in patru acest cuplu ar fi unul frumos. Iulia a fost tot timpul genul de femeie stabila, stie ce vrea, este serioasa si parca cu prea multa seriozitate.  Decenta si asezata si parca pe acceasi lungime de unda cu Virgil, un barbat bine, elegant si cu multa cultura, sarmant si cu tot ceea ce  femeie si-ar dori.

Desi zvonuri au tot existat caci atunci cand personajele sunt singure ambele parti au avut parte de articole in presa despre viata lor personala, jurnalistii cuplandu-i de-a lungul timpului cu diferite persoane. Au dezmintit si nu prea, au fost genul de oameni care nu s-au complicat cu dreptul la replica, considerand poate ca o data ce dai apa la moara vine un interes si mai mare din partea jurnalistilor.

Flatati sau nu de ceea ce presa a scris si speculat, Virgil si Iulia se pare ca totusi la acelasi eveniment monden cu pricina nu au prea mai stat unul langa celalalt pe durata serii. Dar nu este asta o forma de a aplana totul, a tine ascuns ceea ce poate exista deja?

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *