tatuaj ochi

Un tatuaj altfel

Din lumea tatuajelor se numara tot felul de nebunii care mai de care. In timp ce unii vad asta ca o arta, altii aleg aceasta cale ca o forma de a trece spre teribilism. Una peste alta, actual un tatuaj nu mai este ceva exclusivist ci mai degraba vazut ca o forma de evadare cand se doreste a se iesi in evidenta.

Daca te gandesti ce nebunii ar mai putea exista iata ca ne demonstreaza trendul din America cum sta treaba. Asadar, tatuajul pe globul ocular este cel care ne se inscrie mai nou in lista de optiuni a unora. Ce inseamna asta? Este o colorare a albului ochiului ce nu ar trebui sa aiba a face cu retina si irisul. Imaginea este una de cosmar mai ales pentru cinea slab de inima asa ca nu este pentru toata lumea.

A pornit totul de la un caz deja celebru al unui ucigas american condamnat cu multi ani in urma. Desi poate ca nu era vorba de o premiera nici atunci toata lumea a retinut cazul mai mult pentru semnul distinctiv al omului: avea ochii colorati, ca si injectati. Acesta ava tatuaj ocular, ceea ce il facea clar sa ii memorezi chipul. Unii au spus pe atunci ca scopul sau clar a fost acela de a face lucruri premeditate si isi dorea sa se impuna ca fiind un om rau si lua o cale nelegala.

Ca si in alte cazuri se crede ca cei care opteaza pentru un tatuaj de asa natura doresc sa isi arate apartenenta la o anume categorie de persoane, desi greu de spus o secta mai degraba un grup cu alte interese si uneori prea putin legale.

Avand in vedere ca procedura este una extrem de periculoasa si poate afecta se pare vederea se doreste cat de curand sa se ajunga la interzicerea acestui tip de tatuaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *