vacanta fara bani

Unde poti merge chiar daca nu ai un buget mare

Ca o alternativa la o vacanta de un anume tip ce implica rasfat, de la o cazare intr-o zona anume si pana la orice tip de distractie a aparut schimbul de servicii. Incepe cu „ia-ma nene” adica autostopul pentruc a banii nu sunt suficienti in ceea ce proveste drumul. Si continua cu cazari de genul schimburilor de servicii, insemnand sa fii dispus sa facu curatenie sau alte munci pe langa gospodarie in schimbul unui loc de cazare si mancare de ce nu.

Dar sunt si alte variante ale locurilor pe care sa le vizitezi desi nu ai un buget extraordinar de mare. Asta nu inseamna sa mergi la picnic spre exemplu ci mai degraba sa vizitezi locuri precum:

  1. Statia Spatiala Internationala. E acelasi lucru cu a vizita un aeroport si chiar a vedea ce inseamna constructia mareata a unui avion, ca in acele excursii de cand eram mici copii. Doar ca, la vremuri de oameni mari vin si atractiile mai mari.
  2. Plimbarile virtuale in recifurile de corali. Poate ca intr-o viata de om si tot nu vei avea sansa de a gasi asa ceva ce poti admira chiar tu. Din fericire exista sisteme care inregistreaza activitatea de aici si asta ne face si pe noi norocosi de a putea admira ce se intampla acolo.
  3. La munte, la camping. Daca esti si genul aventurios care si-ar dori sa vada cat mai multe minunatii ale lumii atunci clar ar trebui sa faci si o excursie de acest gen. Ai sansa sa explorezi zona naturii insa trebuie sa depui efortul de a te descurca in salbaticie si de a cara dupa tine mereu bagajul obositor.
  4. In turul manastirilor. Ai nevoie si de crezare ca un soi de inclinatie spre acest domeniu. Doar ca astfel de excursii sunt relativ ieftine si mancarea daca esti oferita de reprezentanti si locuitori ai manastirilor cu atat mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *