artificiiNoul an se apropie cu pasi repezi – nu mai sunt decat cateva ore pana cand vom intra in 2016. Daca pregatirile sunt inca in toi pentru unii, pentru altii nu a ramas nimic de facut decat asteptarea pana la trecerea dintre ani. Desigur, evenimentul este marcat de focuri de artificii – citind in continuare vei afla unde se desfasoara cele mai atractive si uimitoare focuri de artificii in lume.

New York-ul nu poate fi exclus de pe lista celor mai frumoase jocuri de artificii de Anul Nou. In fiecare an a ajuns sa se respecte o traditie: in Times Square se aduna pentru ceremonia focurilor de artificii peste 1 milion de oameni, in plus fiind cei ce urmaresc transmisiunile live de acasa. Luminile jocurilor de artificii lumineaza la miezul noptii cerul New York-ului, intr-un spectacol remarcabil.

Londra este un alt oras in care traditia focurilor de artificii exceptionale este respectata la fiecare trecere dintre ani. Imediat ce Big Ben-ul anunta ultimele secunde ale anului, incepe si spectacolul pirotehnic ce lumineaya Tower Bridge, London Eye si portiunea Londrei denumita South Bank.

Sydney este in opinia multora o alta locatie unde jocurile de artificii sunt exceptionale. An de an australienii se aduna in portul Sydney pentru a admira cele mai frumoase jocuri de artificii, ocupand fiecare portiune de spatiu liber.

Moscova este reprezentativa de asemenea pentru focurile de artificii de Anul Nou. In Piata Rosie, cerul luminat de artificii, alaturi de arhitectura uimitoare, creeaza un peisaj mirific in noaptea trecerii dintre ani.

Rio de Janeiro nu este renumit doar pentru celebrul carnaval. Jocurile de artificii ce se desfasoara in noptile dintre ani atrag de asemenea milioane de participanti. In noaptea de 31 decembrie, pe plaja Copacabana si in regiunile apropiate se aduna peste 2 milioane de persoane, pentru a sarbatori noul an.

Dubai, Singapore, Barcelona sau Bangkok sunt alte destinatii in care focurile de artificii de Anul Nou si-au castigat un renume mondial. Insa, oriunde v-ati afla, va puteti bucura de aceste jocuri de artificii, chiar si privind inregistrarile sau transmisiunile live din timpul desfasurarii lor.

 

 

De admin