rama ochelarirama ochelari rama ochelari

Purtand ochelari corectam ceea ce mama natura nu mai poate sa ne ofere. Vederea are de suferit in timp cand anumite obiceiuri sunt daunatoare sau cand pur si simplu nu ne nastem cu sansa de a vedea clar si sanatos. In orice caz, purtarea unor ochelari vedere inseamna necesitate asa ca alegerea lor vine cu pretentii de stil.

Rame de ochelari colorate

Mergand pe ideea de clasic nu vom gresi niciodata, pentru ca este un stil ce se potriveste oricui si oricand. Se intampla si ca la ramele ochelarilor de vedere sa alegem un anume stil asa ca clasicul nu moare niciodata. Cum poti insa defini o astfel de categorie in ramele ochelarilor? Cel mai adesea sunt acele rame simple, cu linii simple, negre. Contureaza ochii si de ce nu ii pun in valoare, fiind ceea ce ai nevoie insa cu un plus de accent pe ochi. Dar lumea e si colorata!

Indraznete, jucause si cu o lansare de invitatie la stil de a combina culorile ramele colorate sunt cele care se potrivesc celor cu un stil pe masura. Si pentru ca este cel mai adesea o chestiune corelata cu lumea copiilor, inevitabil, parintii aleg pentru copii tot felul de rame care sa ii atraga vizual si sa faca purtarea de ochelari una mai usoara si nu un chin. Nu degeaba se spune ca orice aspect legat de imaginea unei persoane spune, indirect, numeroase aspecte despre el. O rama colorata la ochelari nu trebuie sa se asorteze musai cu anume elemente din tinuta unei persoane, nu trebuie sa fie acel accesoriu care sa completeze un stil anume asa ca si un contrast poate fi la fel de deosebit. Mai cu seama cand te vei face remarcat/a. Da, pentru ca si barbatii ar putea incerca un altfel de stil fata de cel clasic, cu rame negre si simple.

Insa nu numai culoarea in sine conteaza. Ramele de ochelari au si ele dimensiuni si forme. Incadreaza-ti lentilele in rame  cu former potrivite tie. Cele rotunde sunt copilaresti si potrivite clar celor mici sau in general tinerilor. Adultii spun ca le contureaza fata rotunda si estetic vorbind nu ii avantajeaza. Ovali, nu departe de prima categorie, catty-eye sau rectangulari, exista numeroase tipuri de rame din care sa alegi. Desi intr-o oarecare masura tine de gustul si placerea fiecarui purtator de ochelari in parte alegerea oarecum depinde de forma fetei, de incadrarea si forma ochilor pentru ca imaginea sa fie una armonioasa in linii. In plus, tine si de confortul purtatorului asa ca latimea, puntea nazala sunt aspecte de care sa tii cont de asemenea.

Am trecut de etapa in care a purta ochelari de vedere este un chin, cand arati diferit, cand ti se recunoaste un defect de vedere. Acceptam ca unii au o astfel de nevoie si tocmai pentru ca sunt speciali fac totul pe masura. Asa ca alege ramele ochelarilor cu un stil ce te defineste. Alege linii moderne cu forme deosebite de la mari branduri sau alege pur si simplu aspectul colorat caci viata nu e doar alb si negru!

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *