Oricat te-ai stradui sa inveti tehnica de periaj corecta ajungi la concluzia ca tot nu este suficient. Pui graba pe seama faptului ca programul este de asa natura si te rezumi la strictul necesar. Si daca asta este o problema atunci periuta viitorului vine cu un ajutor, adaptata practic vremurilor noastre. Producatorul Blizzident anunta marea lansare a periutei 3D ce va revolutiona piata asa cum suna laudele lor.

Periuta viitorului este de fapt un mulaj. Nu arata prea atractiv ce-i drept si asta face ca primul gand sa fie teleportarea intr-o lume de SF. Insa la a doua privire parca incepi sa crezi in ce promite. In prima faza se realizeaza in mulaj al danturii. Asta pentru ca periuta sa fie 100% eficienta pentru fiecare utilizator in parte si mai cu seama pentru ca baza sa tine de un mulaj al danturii. Practic mici perii incluse in interior isi fac treaba.

Periaj de 6 secunde. Periuta viitorului nu implica acel efort si o tehnica anume, de sus in jos nu in laterale pentru a indeparta resturile de mancare nu pentru a le imprastia de pe un dinte pe altul. O data ce s-a fixat pe dinti nu trebuie decat sa iti misti dantura ca si cand ai mesteca pentru ca de restul se ocupa ea. Asta inseamna cu ajutorul micilor perii din interior sa curate insa intr-o formula completa caci cu ajutorul unor carlige exista montata si ata dentara.

Asa cum este de asteptat o astfel de periuta necesita schimbare la un moment dat. Insa nu atat de frecvent ca in cazul unor periute clasice. O data la un an cand din nou se reia metoda mulajului. Nici pretul nu este de neglijat cand trebuie sa scoti din buzunar $300 si alti $160 cand o vei schimba.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *