Incep prin a va spune ca ma declar vinovata ca pe partea de Hardware ma pricep si nu prea. Dar, cu toate acestea, am aflat si eu de consola celor de la Microsoft, care e posibil si se zvoneste ca va purta numele de Xbox 720. Ce am aflat totusi mai recent si mie mi se pare foaarte trist e ca aceasta  va avea nevoie permanenta de o conexiune la Internet (si implicit la reteaua Xbox Live) pentru a putea functiona, si pentru a permite celor ce o folosesc sa joace orice.

Tot acest lucru se intampla din cauza faptului ca fiecare joc va avea un cod unic de activare, ce va putea fi folosit o singura data, de un singur utilizator, pe un singur Xbox. Asadar, conexiunea este necesara atat pentru activarea initiala, cat si pentru verificarile ulterioare.

Aceasta masura ar putea da la o parte complet piata de vanzari de jocuri la mana a doua, lucru ce ar indeparta o multime din clientii dependenti de acest segment, posibil in bratele deschise ale celor de la Sony. Deoarece, in ciuda patentelor inregistrate, cei de la PlayStation 4 se jura ca vor permite, in continuare, jocurile second hand. Iar daca Sony si Microsoft se inteleg ca ambii sa interzica titlurile la mana a doua, jucatorii se vor reorienta spre calculatoare.

Daca va fi adevarat, Microsoft isi va face rau singur, dand la o parte posibilii clienti cu mai putine venituri.

Totodata, noul model nu va fi compatibil cu jocurile predecesorului sau, din cauza hardware-ului complet diferit pe care il are fata de Xbox 360.

De asemenea, am aflat ca la interior viitorul model detine un procesor octo core AMD (cu grafica integrata) la frecventa de 1.6 GHz, GPU DirectX 11 la 800 MHz, si 8 GB DDR3. Plus un HDD de minim 500 GB, o unitate optica Blu-Ray, si un Kinect mult ameliorat.

Iar daca va intrebati cand anume va fi dezvaluit acest nou model, pot sa va spun ca se zvoneste ca noul Xbox 720 va fi dezvluit prin luna aprilie a acestui an.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *