Dacă varianta de vine, vine primăvara nu a prea funcționat, pentru că temperaturile joase și vremea mohorâtă nu prevesteau nici pe departe căldura și natura care prindea din nou viață, apelăm la următoarea variantă. Poate vine, vine iepurașul cu vremea bună și implicit cu o programare la salon, pentru că… de ce nu?

Nu cred că ai refuzat vreodată o vizită la salon, pentru că programările sunt cam greu de obținut. Chiar dacă sunt din ce în ce mai multe saloane și stiliști, posibilitatea de programare la salon este din ce în ce mai scăzută. Un mister ce nu cred că va fi vreodată rezolvat. Totuși, există o vestă de salvare în toată ecuația aceasta și se numește Stailer.

Femeie sau bărbat – te vei îndrăgosti de Stailer

Nu, nu glumesc. Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, vei îndrăgi Stailer încă de la început. Sceptic eram și eu când am gasit acest articol și citeam rând cu rând, fără prea multe speranțe că este adevărat. Iată că la primul click mi s-a dovedit. O dată am încercat Stailer și mai apoi am devenit parte din comunitate.

Ce să îți dorești mai mult decât gratuitate chiar sub nasul tău, alături de acces foarte ușor și utilizare fără probleme și nelămuriri? Toate serviciile din sfera hair & beauty sunt disponibile aici. Dacă vrei o programare la tuns, se rezolvă! La manichiură, cosmetică, masaj, la fel.

Datorită faptului că aproape toate saloanele din oraș s-au înscris pe Stailer, nu trebuie să îi cauți tu pe cei disponibili, ci îți sunt arătați direct. Pe scurt tu trebuie să selectezi ce ai nevoie și în același timp alegi și data cu ora la care poți merge. În listă vor apărea saloanele disponibile. Probabil că dintre toate saloanele din oraș, cel puțin unul va fi disponibil și pentru tine.

Alegeri multiple și gratuitate 100%

Lista afișează toate variantele care au locuri libere. Acolo poți vedea toate detaliile de care ai nevoie pentru a face o alegere. Pozele de înainte și după ale altor lucrări sunt cele care te vor ajuta cel mai bine să îți dai seama dacă stilistul respectiv este potrivit pentru tine. Alături de acestea vei vedea poza cu stilistul, salonul și un aspect important, lista de prețuri. Nu cred că vrei să ai o surpriză neplăcută la final când vezi costurile.

Poți fi sigur că totul este gratuit, pentru că toate informațiile pe care le adaugi sunt cu privire la nume și număr de telefon pentru confirmarea programării. Nu trebuie să plătești nimic. Nici în situația în care îți faci cont, ci din contră, ai parte de anumite avantaje.

Poți seta un reminder, poți vedea lista de servicii la care ai fost și ai totul în același loc. Dacă ai o problemă și nu mai poți merge la o programare, anulezi tot din platformă. Nu dai apeluri pentru scuze și eviți situații incomode. Totul online, gratuit și sigur. Accesează platforma dacă vrei să te convingi și să te bucuri de o schimbare de look.

Contact:

support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *