Le consumi destul de frecvent insa inca nu stii multe despre ele. Berea si vinul sunt si indicate, cu siguranta tinand cont de moderatie, insa inca mai multe sa descoperi despre acestea:

  1. Vinul este indicat sa se consume chiar si in fiecare zi. Acesta poate preveni maladia Alzheimer pe termen lung si mai mult decat atat are avantaje si cand vine vorba per ansamblu buna functionare a organismului. Insa se recomanda doar 2 pahare pe zi si in cazul femeilor doar unul. Intr-o nota comparativa berea nu aduce atat de multe beneficii pentru sanatate.
  2. Berea poate avea si alte intrebuintari decat cele clasice astfel capoate fi un inlocuitor de masca de par, pentru ten, piele si nu numai.
  3. Vinurile din intreaga lume sunt usor ciudate. Asa se face ca acestea in traducere pot fi fat bastard, un altul este bitch sau chiar oops. Altele sunt chiar hilare dupa traducere cum este vinul de rahat insa asa se numeste, Elephant on a Tight Rope sau Frog’s Piss.
  4. Mahmureala este cunsocuta in intreaga lume. Cine nu a trecut cel putin o data printr-un astfel de caz e ca si cand nu a trait cu adevarat. Insa daca fiecare dintre noi are o denumire ciudata pentru asta se pare ca si peste hotare in termeni populari exista tot felul de denumiri iesite din comun: in Franta se spune gura de lemn, in Germania se spune mieunat de pisica in timp ce norvegienii ii spun cap de dulgher.
  5. Cei mai mari producatori de vin sunt in Italia, Franta si Spania. Insa cand vine vorba de un top al taxelor se pare ca Norvegia este castigatoare, urmata de Canada, dar si de Finlanda.
  6. Nu ti-ai dori sa servesti sortimentul din Cambodgia cu tarantule. Oricat de ciudat se intampla se pare ca tine de retete ciudate insa adevarate.

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *