Cati dintre noi nu am avut la un moment dat aproape o obsesie pentru un joc? Te prinde ca o boala si parca pana cand nu reusesti sa termini nivelul sau chiar jocul complet nu te simti bine. Iti sta in minte, indiferent de ceea ce faci, iti reapare in imagine de fiecare data, orice lucru din jur parca iti aduce o amintire despre joc. Devine un virus de care cu greu scapi. Sa-i spunem o pasiune de neinteles insa gandind din perspectiva celor care ofera sansa la joc este o strategie de succes.
Versiunea demo a unui joc este suficienta cat sa te aduca in punctul in care iti doresti mai mult. Trebuie sa platesti pentru asta ceea ce face ca investitia in jocuri sa nu fie tocmai ceea ce iti doresti. In egala masura tine de alte si alte variante pentru care sa optezi in incercarea de a descarca de pe un alt site si de a continua jocul. De ce devine totul o obsesie? Greu de explicat insa tine si de autocontrol. Cand nu stii sa iti trasezi o linie, o limita este destul de usor sa depasesti aria normalului.
De vina este si expunerea prea mare in lumea online. Pentru ca usurinta cu care descarci tot felul de jocuri, multiplele site-uri care au variante de jocuri online sunt un prim pas de a cadea in „pacat”. Acelasi lucru se poate spune de cei care nu isi canalizeaza atentia spre altceva. Un joc este poate o varianta pentru a „omori” timpul. Asta crezi la inceput caci in scurt timp totul se transforma intr-o activitate pe termen lung.
Si totusi exista o parte buna in toate. Jocurile stimuleaza creativitatea si mai ales in cazul copiilor inseamna o modalitate de a-si testa abilitatile, de a imbunatati memoria spre exemplu. Insa totul cu masura, caci intreaga viata trebuie sa fie guvernata de un echilibru.
Nu este o pasiune de neinteles, este doar un mod de a te relaxa !