aerolines.ro

Mi-am dorit mereu sa ajung in Barcelona si uite ca, pana la urma, am si gasit solutia de a vizita cel mai renumit oras din Spania, pe langa Madrid. M-am interesat inca din timp despre cum as putea sa ajung in orasul lui Gaudi si mi-am achizitionat bilete de avion de la Aerolines.ro de pe pagina https://www.aerolines.ro/oferte-speciale/bilete-de-avion-barcelona/. Am gasit o oferta extraordinara de zbor cu avionul dus-intors de la doar 179 de euro, cu toate taxele incluse, pentru plecari dupa 15 noiembrie 2015.

Bilete de avion la preturi bune am gasit la Aerolines.ro

Asa cum am dorit din tot sufletul sa ajung in Spania si sa ma bucur de cultura sa, de traditii si de minunatele-i peisaje, mi-am facut planurile inca din timp si Barcelona a fost prima destinatie pe lista de locuri de vazut din Europa. Chiar daca capitala Peninsulei Iberice este orasul Madrid, tot Barcelona este locul meu preferat si abia astept sa il descopar mai bine.

Ce am mai descoperit eu minunat pe site-ul Aerolines.ro au fost si o serie de bilete de avion Bucuresti Valencia, o alta destinatie de top din Spania. Oferta este la fel de irezistibila, insa pentru moment am preferat sa ma axez pe ceea ce ma interesa initial, adica Barcelona. Acest oras minunat, al doilea ca marime dupa capitala Madrid, a jucat mereu un rol important in viata politica si culturala a Spaniei, de asemenea valoarea sa fiind reflectata in varietatea monumentelor istorice si a muzeelor de aici.

Atractii turistice in Barcelona

In Barcelona mea de poveste voi descoperi un amalgam de lucruri traditionale imbinate cu avangarda zilelor noastre. Fiind una dintre cele mai prietenoase si ospitaliere destinatii de turism din toata Europa, aceasta zona din Spania este cunoscuta in toata lumea si are a oferi cate ceva pentru fiecare vizitator al sau. Dar de ce ma voi bucura cel mai tare atunci cand voi ajunge in Catalunia mult visata? Intrucat mi-am facut lista cu obiectivele turistice din Barcelona pe care as dori sa le bifez, voi sti exact ce si cum sa nu ratez pentru a-mi face vizita acolo nemaipomenita.

Astfel ca am planuit a ma plimba pe popularul bulevard Las Ramblas, un fel de Champs-Élysées al Spaniei, voi intra si ma voi bucura la vederea catedralei proiectate in amanunt de arhitectul Antoni Gaudi La Sagrada Familia si, de asemenea, voi hoinari in minunatul Parc de la Ciutadella. Voi face poze cu tot ce imi va incanta vederea si nu voi evita orice atractie este deschisa publicului in perioada in care voi ajunge eu acolo.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *