1 arilie, toata lumea stie, este ziua pacalelilor si poate si un test de creativitate pentru a gasi cele mai bune optiuni pentru a pacali pe cei din jur. Din sirul celor mai tari pacaleli iata cu ce au putut unii sa isi surprinda publicul:

  1. In 1962 o televiziune s-a gandit ca ar fi bine sa faca marele anunt: cei care voiau sau vada imagini color trebuiau sa puna un ciorap peste televizor. Nu stim cati au incercat asta, cert este ca imaginea color nu a aparut pana in anii 70.
  2. In 1980 CNN anunta ca renumitul Big Ben va fi inlocuit cu un ceas electronic.
  3. In 1998 Burger King spunea ca a scos pe piata o noua varianta de hamburger, anume unul special pentru stangaci. Probabil au fost si unii care s-au bucurat de acest eveniment insa pentru nimic.
  4. S-a declarat ca in urma unor alinieri de plantele oamenii aveau sa resimta anumite efecte si mai exact senzatia de plutire. Pentru doritori de astfel de senzatii stirea fusese cu siguranta una bomba.
  5. Un alt anunt pare hilar insa pentru unii ar fi avut rasunet. Se spunea ca valoarea lui Pi se va inlocui pentru a fi pe placul bisericii, din 3,14 in simplul 3.

Insa mai putin placut este cand se confunda totul cu farse. Un exemplu in acest sens este ziua de 1 aprilie 2003 cand se anunta ca Bill Gates a murit. O astfel de stire a dus la o scadere masiva a burselor deci pacalitii au fost si ei pacaliti si jucati de soarta. La polul opus cele mai inofensive pacaleli pun pe jar si starnesc amuzamentul publicului; unii te mint ca ai pierdut ceva, altii te sperie cu cine stie ce anunt. Cert este ca totul se dovedeste a fi un bun prilej pentru a rade. Sa incepem luna cu zambete zic!

 

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *