Zvonuri despre noul Samsung Galaxy S IV

Cu totii sutem innebuniti dupa telefoanele actualei generatii si cu totii ne dorim un astfel de telefon. Stiu ca multi dintre voi sunteti si mai innebuniti dupa tot ceea ce este nou, dupa ultimele aparitii in materie de telefoane mobile. Si mai stiu si ca toti asteptati noi lansari si sa renuntati la vechiul telefon pentru ultima aparitie.

Eu am auzit un zvon referitor la o lansare: la lansarea viitorului Samsung Galaxy S IV pe data de 15 martie. Ca o fi adevarat sau nu? Asta nu stiu nici eu. De unde am auzit zvonul? Vorba vine am auzit, pentru ca de fapt am citit un articol referitor la acest subiect. Noul telefon se zvoneste ca ar fi “dotat” cu un display Super AMOLED cu o rezolutie Full HD, procesor cu 8-core Exynos 5 Octa, accelerator grafic 8-core Mali-T658 GPU si o memorie RAM de 2 GB.

Mie una mi se pare foarte tare si mi-as dori ca aceste zvonuri sa se adevereasca. Cum ramane cu camera foto? Acelasi zvon spune ca telefonul ar dispune de o camera foto  de 13 MP. In acelasi timp, acest smartphone va putea inregistra clipuri video la o rezolutie de 1080p Full HD si 30 fps. Totodata, telefonul dispune si de o camera secundara de 2 MP pentru apeluri video.

Daca ar fi cum se zvoneste, telefonul acesta le-ar avea pe toate. Asta ca sa nu mai mentioez ca sistemul sau de operare va functiona pe Android 4.2.1 Jelly Bean.

Pentru inceput se aude ca telefonul va fi disponibil in Europa. Mai apoi, la sfarsitul lunii aprilie, si in Asia, ca in America, Australia si Africa, noul Galaxy S IV sa ajunga abia la sfarsitul trimestrului doi. Telefonul va fi disponibil doar in culorile alb si negru.

Asa ca, dragii mei, nu aveti de asteptat prea mult pana la lansarea lui S IV. Asta in cazul in care zvonurile ar fi adevarate. Dar acum cine stie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *